Single post: Politica - tichie de margaritar
-
04-12-2024 10:24 #1307 SP
Member
Ce zici tu Alex ar trebui sa realizeze orice om de bun simt. Niciodata nu vei fi de al locului decat la tine in tara.
Pai uita-te in jur, aici la noi: vecinii nostri sunt asediati, atacati si supusi la tot felul de orori iar vajnicii nostri daci comenteaza intr-una ca de ce sa ajutam noi Ucraina? Sa rezolvam intai la noi și apoi sa ajutam pe altii! Daca noi am fi in situatia lor nu cred ca le-ar conveni ca vecinii nostri sa zica asta. Am fi mai milogi decat ei pt ca probabil am ramane sa luptam doar cu batranii si copiii.
Si asta mi se pare cel mai puternic exemplu ca egoismul e peste tot. De ce sa ajuti, de ce sa incerci sa accepti si un strain in viata ta, cand e mai ușor sa respingi doar fiindca nu s-a nascut in interiorul unei granite impuse random de niste oameni acum vreo cateva sute sau mii de ani. E totul atat de aleatoriu in viata asta si noi in loc sa ne bucuram ca suntem bine si ca INCA putem ajuta pe altii, suntem mai incrancenati si mai divizati ca niciodata.
Ce am spus mai sus nu e valabil doar pt Romania. Nationalismul asta ia amploare peste tot. Pana cand, printr-o furtuna perfecta, istoria o sa fie iar full circle si ne dam iar restart printr-un conflict de amploare. Good job humans!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk