Single post: Politica - tichie de margaritar
-
06-12-2024 19:26 #1347 SP
Member

Originally Posted by
Xander RO
Aia din NATO/US au vazut ca suntem prea prosti ca sa ne descurcam singuri si de obicei cam asa faci cu prostu, daca vezi ca-i prea prost si da sa se innece, il tragi inapoi in ultima secunda sau ii arunci colac. Sigur ca democratia a fost calcata in picioare, dar decat sa ajung la rating de tara CCC ca vrea nebunu' ala sa nationalizeze tot si sa faca benzina 1 leu/L si sa alunge toate investitiile si marile companii din Romania, lasa mai bine asa, cu forta.
Important e sa nu-l mai lase sa candideze. Pericolul vine acum de la Sosocari si de la AUR, parca vad ca o sa voteze 'informatii' cu alt nebun in urmatorul tur doar ca sa se razbune. Personal as merge pe Bolojan, poate candida...iar prin comparatie cu tot ce a mai ramas, este parfum!
Una peste alta m-am mai linistit, chiar credeam ca ar fi fost extrem de posibil ca Romania sa ia calea Belarusului dupa ziua de duminica.
Voi impacheta acum un muc si-l voi arunca bilutza spre Moscova (de altfel o metropola extraordinara din toate punctele de vedere!).
Sa incerce la bulgari, la noi nu s-a putut!
Sincer, Bolojan e mai bun ca si PM decat presedinte. El a reusit sa faca ce a facut fiindca era pe executiv. Ca presedinte esti doar de imagine, smile and wave. Bolojan acum ar face mai mult bine sa ramana sef de partid si eventual sa fie numit PM sub noul presedinte. Poate reuseste sa refaca PNL ca si partid, sa fie iarăși opoziție reala fata de PSD si nu ce e acum. Ca primar a dovedit ca stie sa isi faca echipa super buna pe dezvoltare de proiecte si fix asta ne trebuie acum ca si prim ministru.
Legat de decizia CCR, efectiv n-am cuvinte. Daca eu, votant Lasconi, ma enervez, nu vreau sa stiu ce e in mintea georgestilor.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk