Quote Originally Posted by Espiritus View Post
E overrated democratia asta, mai ales intr-o tara in care IQ-ul median e 85. Parerile politice ale tuturor prostanacilor nu e ceva pentru care merita sa sacrificam orice, asa cum insinueaza colegul darkpaul. Daca s-ar da un test national, macar de scris si citit clasa a 5-a, pentru castigarea "dreptului" de vot, poate ar merita sa vorbim despre cat de importanta e democratia, insa pana atunci eu unul nu ma las impresionat.

Persoanele de fata se exclud automat din statistica, pentru ca suntem deja pe un forum unde scriem si citim.
cand pui legionar si pro-rus in aceeasi propozitie inseamna nu stii istorie de clasa a 4 a.

inseamna sa ai IQ sub 50. nu ma crede, eu am IQ 30, intreaba chat GPT.

384a82bf-71c5-485d-a1d1-36096d3e051f.jpg

alt pro-rus.

este practic o conspiratie mondiala, toti in afara de Biden si Ursula sunt pro-rusi.

am mai auzit undeva psihoza cu "vin legionarii, vin rusii, ne rup ungurii tara in bucati"

ma intreb unde

mai am si eu paduchi printre fostii colegi care spuneau cu mult inainte de 2022 ca n-ar lupta niciodata pentru Romania.

aceiasi paduchi care azi "se lupta cu rusii".ei vor comanda soldati NATO prin Bolt.

in zilele acestea de departe cei mai idioti ever oameni cu care am vorbit au fost cei cu studii superioare, adica prosti cu diploma.
dupa cum am mai zis, studille superioare nu inseamna inteligenta, logica sau gandire critica. inseamna doar capacitate de memorare si reproducere. atat.

de asemenea e o problema cu ei fiindca sunt si aroganti si se considera superiori, aia e adevarata prostie.

idiocracy nu va veni de la rednecks, va veni de la aia cu masterate si doctorate care considera ca e normal sa cenzurezi ce nu-ti convine, sa anulezi ce nu-ti convine, sa discriminezi pozitiv (chiar impotriva celor ca tine) samd.

la fel cum si miscarile extremiste au venit de sus in jos, nu de jos in sus.