Ce mi se pare ciudat e ca toti astia care au fost "saltati" in weekend, din toate stirile, reiese ca au fost verificati random si s-a gasit ceva la ei si au fost dusi la sectie pentru "intrebari".
De ce nu zice nimeni clar - au fost interceptate convorbiri, au fost filati, s-a stiut cand si unde si cu ce masini vin si au fost opriti in trafic - asupra lor au fost gasite x si y + liste de persoane de intimidat, iar asta pune in pericol siguranta nationala! - omuletii aia ar trebui, la fel ca si CG, tratati direct "altfel" - nu dosar penal obisnuit ci sa intre direct dpdv juridic la tradare de tara, care e o infractiune cu regim special, judecata de instante cu regim special (lucru care dealtfel reiese foarte clar din documentele desecretizate de acu' cateva zile).

La fel, peste tot pe unde ma uit, la stiri (nu ma refer la cele controlate de kremlin), in continuare se evita mentionarea numelui Rusiei, ca sa nu cumva sa fie vreo alta tara, gen, sa nu facem confuzie (?!?!?!?!), desi Rusia e oficial inclusa in lista de inamici ai Romaniei.

Din pacate, da...este cam groasa treaba, iar tot ce incearca astia sa manupuleze, tare-mi e ca duce la o noua revolutie sau chiar usor usor, la remodelarea granitelor cu ajutorul Rusilor. Si da, nu prea am inceredere ca institutiile noastre, alea platite foarte bine din banii nostrii, isi fac treaba cu adevarat.

Eu voi incepe sa-mi fac niste provizii pe acasa. Va recomand sa faceti la fel.