Single post: Politica - tichie de margaritar
-
30-12-2024 17:54 #1372 SP
Senior Member
Va admir ca mai aveti rabdare pentru discutii calme, pentru empatie, pentru convingeri. Toti aveti dreptate ca astea sunt cele mai bune unelte pentru a convinge oamenii ca gresesc, dar eu m-am saturat pana peste cap sa incerc sa multumesc norodul. Jumatate din strainii cu care sunt nevoit sa interactionez zi de zi sunt de o nesimtire si de o ignoranta dezarmante, eu mi-am pierdut rabdarea si am renuntat la dialog cu astfel de oameni.
Teo zice adevarul ca foarte multi sunt prea prosti si frustrati. O sa ne ascundem acum dupa deget de frica ca nu cumva sa ii suparam, culmea, tocmai pe gramada de prosti si frustrati? Sa voteze cum vor si sa culeaga ce au semanat peste cativa ani, nu e treaba mea sa educ pe nimeni ca nu m-am facut profesor. Pana atunci mai strangem cureaua, vindem tot si ne auzim dintr-o tara care nu are jumatate din populatie analfabeta functional.
Daca tot depun un efort sa discut politica macar sa fie ceva mai inteligent, sa ne dam si noi cu parerea despre filosofia lui John Rawls, nu sa dezbatem daca exista microcipuri in Cola. Pentru primul subiect merita sa iti bati capul, pentru al doilea nu mi se pare ca merita sa incerci macar sa discuti serios.