Deci dupa ce si-au vandut sufletul si au distrus fara scrupule insusi scopul unei console, adica jocurile exclusive, nenorocitii astia vin acum si vor sa puna un sticker pe Steam Deck si sa mi-l vanda ca 'noul xbox'?

Apoi, cu acel succesor premium, cum Hristosii mamii lor planuiesc ei sa-l marketeze, fara jocuri?? Sa il cumpere lumea ca sa ce?
Ce le spui la oameni?

"Ia atentie ba, nu aveti nici un motiv real sa ne mai dati banii pe console pentru ca nu mai exista jocuri exclusive pentru ele si ne puteti juca mizeriile de jocuri si pe PC sau PlayStation, dar uite, avem totusi o consola Xbox extrem de puternica! Nu are nici un sens existenta ei, dar o avem, in selected markets FIX CA ACUM 14 ANI ca de atunci ne-a durut in c*r de restul planetei, la doar 599.99 $!"
Din dragostea vietii mele ce a fost Xbox, simt in momentul asta o asemenea furie pe compania asta cum n-am simtit pe nimeni si pe nimic in toata viata mea! Imi doresc din adancul sufletului meu sa se desfiinteze ca si companie si toti angajatii lor care au luat parte la deciziile care au distrus brandul Xbox sa ajunga in mina in Trinidad Tobago!