Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
Mai adaug ceva. In ultimele 2 saptamani cei de la Xbox au inceput sa puna tot mai multe jocuri pe Xcloud, sa le poti face streaming. Va dati seama cand iese consola handheld noua, mare reclama ca puteti face streaming la sute de jocuri, bla bla....in Romania ? pauza.
Nici macar despre Romania nu mai este vorba, desi mi-am irosit 17 ani din viata cu sperante false si petitii, este vorba despre faptul ca nimic din ceea ce fac nu are sens.
  • distrugi conceptul de joc exclusiv, insusi diamantul si comoara unui ecosistem inchis ca cel al unei console.
  • elimini ca un nenorocit stocurile de console din Europa! Eu daca mi se arde XSX, ce fac, ca eu bani de PC nu am acum!?
  • apari cu un c**at de consola handheld pe o piata ultrasaturata de handhelds in acelasi timp in care distrugi stocurile de console clasice, ma obligi sa imi schimb 'platform of choice' in timp ce iti pute gura peste tot de #everywhere#anywhere#!
  • ma fortezi sa trec la PC unde imi dai suport oficial, adica PC de 3000$ imi permit in Romania, mizeria ta de consola nu mi-o permiteam, lasa ca stau ca un idiot in continuare pe UK daca n-am bani de PC
  • ma umilesti in ultimul hal lansand Gears of War pe PlayStation! Lanseaza ba mizeriile celelalte cu care te bati cu pumnul in piept, dar ai ba un pic de onoare si de respect si tine memoria acestor TITANI nepatata! Lasa ba seria Gears of War sa moara frumos si sa intre in negura istoriei ca exclusiv de Xbox. ANIMALE ORDINARE CARE SUNTETI!

Ma opresc ca mi-e teama ca fac AVC si mai am treaba pe planeta, n-am simtit niciodata in viata asta asemenea dezgust si asemenea furie!