Overall n-as putea spune ca sunt impresionat dar nici dezamagit. La preturi ma asteptam, catre asta se indreapta planeta, era culmea sa ramana Nintendo sfinti. L-as fi cumparat day one daca avea ecran OLED, inteleg insa nevoia de a ne impinge cu forta un Switch 2 OLED prin 2027/28.

Ma bucur totusi ca este ecranul mai mare, si ca ofera 1080p cu HDR10 support si VRR up to 120 Hz. Asteptam upgrade-ul asta ca sa pot juca in conditii decente Zelda Tears of the Kingdom. Pe langa asta, mi-au mai atras atentia cateva jocuri pe care sigur le voi lua pentru Switch 2, cum ar fi Metroid Prime 4: Beyond, Hyrule Warriors: Age of Imprisonment si Mario Kart World.

Mi-a mai placut si controllerul de Nintendo GameCube, cred ca o sa dea bine in colectia de controllere.
Probabil ca voi cumpara consola candva in 2025/26 cand vor aparea mai multe bundles. Abia astept sa vad si mai multe culori de Joy-Con, varianta asta vanila pe negru mi se pare la fel de urata ca Steamdeck, si este foarte greu sa mi se para ceva la fel de urat ca Steamdeck.