Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Nintendo apologizes to early adopters for 3DS price cut https://www.cnet.com/home/smart-home...3ds-price-cut/
"Company's CEO says Nintendo was forced to drop the price of the 3DS in order to help the platform "gain popularity."

Se poate intampla si cu Switch 2, lumea trebuie doar sa nu cumpere. Sunt mai multe probleme de la pretul jocurilor, la memoria externa si la faptul ca cer bani pe un demo. Cat de arogant sa fii sa faci asa ceva?
Eu nu am mai auzit de o situatie asemanatoare ca cineva sa ceara bani pe un demo.

Ca fapt divers Switch 2 LCD 256GB cu Mario e 510 euro, Switch OLED 64GB cu Mario 380 de euro iar PS5 Digital 1TB cu Astro Bot e 400 de euro...
Nu o sa se intample la fel, lumea o sa cumpere Switch2, nu stiu sincer cui ii pasa de acel demo, mie de exemplu chiar nu imi pasa, poate fi 200E sau 3E, ce sa fac cu prostia aia de demo sau ce o fi ?
Mario Kart sa il vanda si la 500E, prost e cine da, nu cine cere, eu am sa cumpar consola probabil day 1, mai mult pentru jocurile cu Zelda care le am deja si la cum am citit acel upgrade pt Zelda o sa coste 10E.
Comparatii cu Steam Deck, PS5 sunt nule, Eu am PC High-End, Xbox, Ps5 si tot vreau Ninentdo Switch 2, e vorba de jocurile exclusive pe care le au cei de la Nintendo...