Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
Senior Member

Originally Posted by
nops66
Eu l'as incadra in categoria "nu'ti pierde o ora jumate din viata si 24lei la cinema"...
Cine te pune sa vezi astfel de filme in Avanpremiera? 
Oricum din categoria "cele mai prost pierdute 2 ore din viata" le consider cele mai bune. Diferenta intre un film bun si unul prost o poate face si modul si asteptarile pe care le ai de la el.
Daca te uiti la Borat si din momentul cand incepe filmul iti spui: "eu am umor de calitate, ma uit la porcaria asta doar ca sa ma conving cat de pur si superior sunt eu prin umorul meu" automat n-o sa-ti placa filmul. Dar daca te gandesti "oare prin scarboseniile astea ce au vrut sa exprime aia?" s-ar putea sa descoperi niste lucruri placute.
Nu ridic Borat la nivel de capodopera, spun doar ca... daca lumea si-ar judeca asteptarile INAINTE sa se uite la un film, ar fi ceva mai satisfacuta.