Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: I <3 Nintendo Game Boy
-
Member
si eu am inceput cu un gameboy...Brick-ul clasic l-a adus taica-meu din germania prin `92 cu tetris, a boy and his blob si mario&yoshi ....apoi a primit frate-meu un SNES cu Street Fighter 2 si Zelda...and the rest is history.....
in prezent detin un Gameboy Pocket primit cadou(luat din cluj,nou) prin 2000, si apoi am primit cadou Pokemon Red de la o matusa din Germania......mai detin si un GBA luat de pe forum in primavara 2007 cu multe jocuri cumparate de-a lungul anilor.....intre timp am evoluat la DS lite, dar inca joc Street Fighter 2 Turbo Revival foarte des....si la fel de des si Zelda: Minish Cap si Super Mario Bros 3 
PS. de fapt asa mi-a revenit interesul ptr console....m-am plictisit de Pokemon pe GB pocket, si am vrut un Zelda, Mario Land si DK Land......si am cautat pe google si am dat de forum(de celalalt, prima data)...si am inceput sa cumpar....apoi am vrut mai mult(GBA) si tot asa...iar in 2007 am achizitionat Wii-ul dupa un an de munca si adunat bani