E foarte fun jocul, l-am cumparat si eu astazi. Sunt si niste chestii enervante la el dar pentru 10 dolari se merita.
Eu l-am luat mai mult pentru ca are local multiplayer, dar merge si un online.
Cine vrea sa joace go ahead and add me.

---------- Post added 28-09-2009 at 11:29 AM ----------

Round 32 and counting...E cam repetitiv dupa o vreme, mai ales daca joci singur, dar pentru cateva minute de relaxare si brainless zombie killing e jocul potrivit

Some questions for you guys:
1.Care e zombieul vostru preferat si care e zombieul cel mai annoying pentru voi?
2.Care e arma voastra preferata si care e arma cea mai annoying?
3.Care e nivelul preferat si care e pentru voi cel mai greu/annoying?

Pentru mine:
1.Zombieul preferat e bunicuta si cel cu shotgunul si cel mai enervant e sidestepper zombie si ostateca daca devine undead
2.Minigun ofc urmat de rocket luncher iar arma cea mai enervanta e rifleul.
3.Toate imi plac in afara de cel cu avionul, chiar nu ai unde sa fugi pe acolo.

---------- Post added 28-09-2009 at 12:01 PM ----------

Ah si care e caracterul preferat dintre cei 4? Eu joc cu tipa ca tot timpu joc cu personajul feminin, dar the black guy is the funniest

---------- Post added 28-09-2009 at 06:04 PM ----------

O mica rectificare, acum dupa ce mi-a mai ramas doar 7days of hell de facut la el, mi-am schimbat optiunile

1.Zombie preferat cel normal, puke si sidestepper , iar cei mai grei si enervanti sunt construction worker si gravida.
2.Flame Thrower ownes, Machinegun si rocket luncher, iar cea mai aiurea este cocktail molotov.
3.Aici ramane la fel doar ca la cel cu avionul am gasit un safe spot (si la celelalte )

---------- Post added 28-09-2009 at 06:07 PM ----------

AND: Care face level 55 fara sa moara are 1 Cola de la mine

---------- Post added 28-09-2009 at 07:49 PM ----------

Zombie Apocalypse 90% si 2 zile din "7days of Hell" facute ace (am facut besica la degetul mare)