Nu mai recomand nimanui TheHut. maniac360 poate tu iti permiti sa stai sa depui bani cu 1-2 ore inainte, sau iti permiti sa astepti 30 de zile sa-ti iei banii inapoi... Unii ca mine insa nu. Am facut o comanda mare pe TheHut anul trecut prin Noiembrie, in ideea ca voi face cadouri de Craciun. Pe langa faptul ca am avut impresia ca au trimis joc cu joc (cate unul pe zi), de mi-au ajuns unele prin Ianuarie... altele n-au mai ajuns deloc (si aici s-a vazut cat de rapid raspund la mailuri - alias mai greu, saptamanal daca se poate). Scandaluri, probleme cu banca... TheHut = off pentru mine. Asa cum a devenit si playasia.com, unde am avut jocuri ce mi-au venit dupa 6 luni
ShopTo, desi nu mai cumparasem de aproape un an... m-am trezit cu cardul blocat din cauza lor.
Amazon.co.uk, m-am trezit ca am comandat jocuri ce erau pe stoc, si inca sunt in pending la shipping. De exp. am acum 2 jocuri cumparate pe amazon.co.uk de mai bine de o luna, estimeaza ca mi-l trimit peste 2 saptamani or so. De parca ar fi preorder, nu alta (si sunt jocuri vechi, lansate mai bine de un an). Foarte aiurea, avand in vedere ca jocurile de pe stoc imi veneau in 3-4 zile.
O sa para bizar, dar pana acum cel mai bine mi-a fost cu ebay.co.uk. Daca sunteti atenti de la cine cumparati si gasiti niste selleri seriosi, not a problem. Plus asigurarea PayPal (la care am apelat si eu de 2 ori in 300 de tranzactii or so).