Quote Originally Posted by adio View Post
Item-urile astea sunt cele pe care le iei in scenario mode? Si cum le pui?
Da. �n acele lăzi se află costumele (item-urile). Ca să le pui pe personajul tău trebuie doar să ieși �n world map...să dai pe start și să mergi la costumize. Din lista de personaje alegi cele două personaje cheie. Adică Alisa + personajul tău...de ex. Yoshimitsu (mergem pe Yoshimitsu).

Odată ce l-ai ales (�n partea dreaptă �ți vor apărea banii), alegi ce model vrei tu (nu prea conetază...dar odată ce-ai ales modelul...răm�i cu ăla...deoarece acolo-s toate costumele). Alegi 1P Model (de ex.) și mergi la EQUIP (nicodată la PURCHASE). N-au nicio putere costumele alea...la final dacă vrei...ca design...aia e treaba ta.

La EQUIP aci acolo categorii (Head...glasses, face, etc). Intrii pe fiecare și urmărești info.-ul (de ex. increases the value of fight money items by 379%). Odată ce ești mulțumit cu item-ul...�l selectezi și gata.

Atenție! Valoarea lor nu se adună (e ceva bug) deci e bine să le iei pe r�nd și să analizezi care-i cel mai valoros costum și din ce categorie...și pe ala să dai EQUIP. Nu te uita la cum arată personajul tău...nu asta-i important. Important e să aduni bani...sau itemuri...etc. Mai mult ca sigur...o sa arate aiurea lol (așa arată toate).

Opțional - poți să pui costume care măresc șansa de a lua item-uri rare (valoroase). - ex. Incrases item drop rate by 154%...

Item-urile luate pe aprcursul unei misiuni nu se �mpart (deci...ce ia Alisa ia Alisa...și ce iei tu....iei tu). E bine să stai atent la final c�nd se �mpart...să vezi cum stă treaba. Iar dacă ai văzut ceva valoros...sa treci la echipat lol

N-are rost să vinzi costumele...e păcat. Toate costumele noi apar cu N - o singură dată

C�nd ai terminat...dai back și-o alegi pe Alisa (tot așa...) și apoi dai pe misiuni

Oki, sper c-ai �nțeles...și nu te-am prea �ncurcat.

Quote Originally Posted by adio View Post
Si inca ceva cand primesc un pumn/picior si cad jos pe ce tre' sa apas sa ma misc lateral, dar sa nu ma ridic?
...hmmm...măi sincer să fiu nu știu dacă se poate (sau dacă se poate eu n-am făcut așa ceva...niciodată. �n schimb la SoulCalibur IV știu că se poate). Cred că știi cum se face sidestep, nu? Ce poți face...(sau ce fac eu) �n timp ce mă ridic...să �ncerci să faci sidestep+kick. De multe ori dă rezultate și iei adversarul prin surprindere. Nu știu cum se numește tehnica...dar eu la Alisa o fac atunci c�nd mă bad cu Eddy sau Christie...

N-am văzut, nici �n timp că mă băteam online, pe cineva să se miște �n lateral �n timp ce era pe jos...doar faza de care ți-am zis mai sus.

Dacă există...my bad...(probabil pentru unele personaje...LEI sau ASUKA de ex.)

---------- Post added 27-11-2009 at 02:06 AM ----------

...o chestie minoră ce-am observat-o acum lol (după noul update - sună pleonasmic dar nu e):

Pentru online mode - timpul de alegere a personajului e acum infinit, �nainte era de 30 de secunde lol