Da. �n acele lăzi se află costumele (item-urile). Ca să le pui pe personajul tău trebuie doar să ieși �n world map...să dai pe start și să mergi la costumize. Din lista de personaje alegi cele două personaje cheie. Adică Alisa + personajul tău...de ex. Yoshimitsu (mergem pe Yoshimitsu).
Odată ce l-ai ales (�n partea dreaptă �ți vor apărea banii), alegi ce model vrei tu (nu prea conetază...dar odată ce-ai ales modelul...răm�i cu ăla...deoarece acolo-s toate costumele). Alegi 1P Model (de ex.) și mergi la EQUIP (nicodată la PURCHASE). N-au nicio putere costumele alea...la final dacă vrei...ca design...aia e treaba ta.
La EQUIP aci acolo categorii (Head...glasses, face, etc). Intrii pe fiecare și urmărești info.-ul (de ex. increases the value of fight money items by 379%). Odată ce ești mulțumit cu item-ul...�l selectezi și gata.
Atenție! Valoarea lor nu se adună (e ceva bug) deci e bine să le iei pe r�nd și să analizezi care-i cel mai valoros costum și din ce categorie...și pe ala să dai EQUIP. Nu te uita la cum arată personajul tău...nu asta-i important. Important e să aduni bani...sau itemuri...etc. Mai mult ca sigur...o sa arate aiurea lol (așa arată toate).
Opțional - poți să pui costume care măresc șansa de a lua item-uri rare (valoroase). - ex. Incrases item drop rate by 154%...
Item-urile luate pe aprcursul unei misiuni nu se �mpart (deci...ce ia Alisa ia Alisa...și ce iei tu....iei tu). E bine să stai atent la final c�nd se �mpart...să vezi cum stă treaba. Iar dacă ai văzut ceva valoros...sa treci la echipat lol
N-are rost să vinzi costumele...e păcat. Toate costumele noi apar cu N - o singură dată
C�nd ai terminat...dai back și-o alegi pe Alisa (tot așa...) și apoi dai pe misiuni
Oki, sper c-ai �nțeles...și nu te-am prea �ncurcat.
...hmmm...măi sincer să fiu nu știu dacă se poate (sau dacă se poate eu n-am făcut așa ceva...niciodată. �n schimb la SoulCalibur IV știu că se poate). Cred că știi cum se face sidestep, nu? Ce poți face...(sau ce fac eu) �n timp ce mă ridic...să �ncerci să faci sidestep+kick. De multe ori dă rezultate și iei adversarul prin surprindere. Nu știu cum se numește tehnica...dar eu la Alisa o fac atunci c�nd mă bad cu Eddy sau Christie...
N-am văzut, nici �n timp că mă băteam online, pe cineva să se miște �n lateral �n timp ce era pe jos...doar faza de care ți-am zis mai sus.
Dacă există...my bad...(probabil pentru unele personaje...LEI sau ASUKA de ex.)
---------- Post added 27-11-2009 at 02:06 AM ----------
...o chestie minoră ce-am observat-o acum lol (după noul update - sună pleonasmic dar nu e):
Pentru online mode - timpul de alegere a personajului e acum infinit, �nainte era de 30 de secunde lol