Care bani de salarii? Toata viata ta astepti sa-ti dea statul locuri de munca sau pui tu mana si incepi sa-ti faci un rost in viata? Nu-mi place nationalismul american, dar dac-ar fi sa vii cu mesajul "Nu intreba ce face tara pentru tine, ci ce poti face tu pentru ea" romanii ar fi in stare sa te ia la bataie. Pentru ca multi asteapta sa li se dea si ei stau cu mana intinsa.
Pai nu mai suntem in comunism tati, aici e capitalism. Pune-ti frumos palma in fund si hai la munca.

Cata25 - din pacate nu se pune problema de descurcat. Ne "descurcam" de 20 de ani indiferent de doctrina care a fost acolo sus. Problema e ca nu mai vreau sa ma descurc, vreau sa nu-mi mai fie frica sa plec de-acasa cu gandul ca-mi va fi casa sparta (dupa ce si-au luat-o doi prieteni am devenit chiar paranoic).

Lipsa de bani i-a adus pe multi la disperare si nu e exclus sa vedem o rata crescanda a violentelor. Am vazut spargeri de banci anul asta cat pentru o colectie impresionanta de filme americane cu aceeasi tema din anii 30. Si Basescu ce face? In loc sa aduca la stabilitate chiar Ministerul de Interne a fost marul discordiei care a dus la picajul guvernului.