Deadline-ul pt etapele 7 si 8 a expirat. Rezultatele meciurilor jucate au fost trecute pe site. In urma acestor 2 etape, andrei1382 a fost eliminat ca urmare a atingerii pragului de 2 meciuri nejucate. O nesimtire mai mare ca a acestui individ rar mi-a fost dat sa vad. Dupa ce ca si-a tinut in permanenta telefonul cu casuca vocala care intra la 6-7 s din momentul in care sunai, nu a avut macar decenta sa isi anunte adversarii sau pe mine de faptul ca nu mai joaca in ciuda sms-urilor primite si a mesajelor de pe mess.

Programul ultimelor meciuri de jucat este urmatorul:
Etapa 7
andrei0006 - antonyk (meci amanat la cererea lui antonik si cu acceptul lui andrei0006; de jucat pana luni la 22:30 - nu ma deranjeaza dc va intelegeti sa jucati si sa imi dati rezultatul mai tarziu de aceasta ora, dar sa il am pana marti dimineata)

Etapa 8
antonyk - Louieotelu (meci amanat la cererea lui antonik si cu acceptul lui louieotelu; de jucat pana marti la 22:30 - nu ma deranjeaza dc va intelegeti sa jucati si sa imi dati rezultatul mai tarziu de aceasta ora, dar sa il am pana miercuri dimineata)

Restante (de jucat pana miercuri la 22:30 - nu ma deranjeaza dc va intelegeti sa jucati si sa imi dati rezultatele mai tarziu de aceasta ora, dar sa le am pana joi dimineata)
catza86 - chifteluta
Louieotelu - andrei0006
DynamixRo - antonyk