Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
10-01-2010 19:51 #2251 SP
VIP Member

Originally Posted by
CLAuDyA
am si eu o problema cu ps3-ul ( varianta 80 gb) de ceva timp am observat k desi este stins scoate un zgomot k si cum ar fi deschis, azi am pus mana in spate pe unde isi face racirea si am obs k iese aer rece deci collerul merge aiurea cand este inchis(oare de ce?) totul este perfect functional dar imi fac griji sa nu se strice k nu mai e in garantie. m-a puteti ajuta? stau k pe ghimpi. ms
NU are nimic stai linistit.
---------- Post added 10-01-2010 at 06:52 PM ----------

Originally Posted by
4rm4
Don , salut am un ps3 si azi mi.am luat un headset bluetooth NOKIA BH-105 , pe telefon se conecteaza etc... insa pe PS3 nu vrea DELOC !! Am lasat juma de ora la search device si nimik , te rog zimi si mie ce e de facut..
Sincer nu stiu nu am probat asa ceva.
---------- Post added 10-01-2010 at 06:53 PM ----------

Originally Posted by
Fabyan4
Unde sa o trimit ?
Ti-am dat PM cu adresa
---------- Post added 10-01-2010 at 06:54 PM ----------

Originally Posted by
blizzybad
Don poti sa-mi explici cu ce e mai diferit un Xbox banat pe live de unu nebanat?inafara de inposibilitatea de a juca online(evident).Jocurile mai merg la singleplayer sau la splitscreen(multiplayer)?Te rog ajutama
Nu mai potio intsala jocurile pe HDD in rest poti juca offline
---------- Post added 10-01-2010 at 06:55 PM ----------

Originally Posted by
AlexOmbladon
Donley, luni ar trebui să vin la tine pentru reparaţie Xbox şi Modare PSP, dar am cam pierdut adresa şi pe mess nu dau de tine

�mi poţi trimite un PM cu ea?(or any1)
Ti-am dat PM