Single post: Clubul Wii
-
Senior Member
Si eu am considerat GOTY - System Shock 2, dar nu a fost asa dupa parerea multora. Parerile sunt impartite. Eu fiind un fan al seriei Mario, il consider slab si am o mare parere de rau dupa banii platiti pe el.
Nu ma intereseaza topuri prezentate pe site-uri de specialitate sau reviste. In reviste sunt pareir personale ale unui singur redactor, care pe mine ma lasa rece si ma doare in cot de parea lui. Pe site-uri mai exista si votul userilor ce poate fi mai convingator, dar nu suficient.
Super mario Galaxy ramane un joc slab pentru mine. Din ce vad in 2 pastreaza aceasi idee. Pacat, Nintendo in loc sa-si concentreze atentia asupra fanilor, se arunca in declaratii in disperare de cauza contra Natal (fara argumente concrete).
Alta problema Nintendo. Cei doi competitori vor arunca pe piata un nou tip de control ce s-ar putea sa prelungeasca viata consolelor cu cel putin 3 ani. Cu ce v-a veni Wii? Deja a cam secat fantana. Grafica (care pt mine nu conteaza prea mult) ioc, control ca in prima zi (motion plus se pare ca nu da un mare randament). Deci ?!?!?!?