Single post: SpamBox Reloaded :P
-
02-04-2010 01:18 #6763 SP
Admin
Din cate stiu Khan are doar un ban temporar... ceea ce e inca o dovada ca "nu are cineva ceva cu el". Pt. ca la cele 3 pagini de infractiuni pe care a reusit sa si le insuseasca, aproape oricine altcineva ar fi primit un BAN FOREVER. Insa atat eu cat si echipa CG am invatat sa-l acceptam asa cum este. Asa cum am facut-o cu multi alti useri. Asta nu inseamna ca trebuie abuzat fara limita de aceasta acceptare/incredere pt. userul respectiv.
Eu pe Khan il consider un consolist serios, si cred/sper ca ii va trece supararea... insa l-as ruga sa-si reciteasca multe din posturile care au cauzat probleme... sa stea 2 minute si sa se intrebe "A meritat ?". Stiu ca de multe ori primim lovituri din toate directiile... si desi nu sunt adeptul "intoarcerii si celuilalt obraz" sunt convins ca raspunsul cu aceeasi moneda nu ajuta niciodata la aplanarea unui conflict. Insa regulile sunt singurele care pot tine in frau astfel de situatii fara ca cineva sa spuna "acela e protejatul lui x" sau "favoritul lui y" si de aceea nu i se poate aplica.
Tocmai de aceea, desi il consider pe Khan un prieten pe CG... nu pot sa nu-i aplic Regulamentul. Hell yeah, daca vine cineva si-mi spune "MonkY, ar trebui sa ne lasi pt. ca ai incalcat Regulamentul CG de ai putea strange 3 pagini de infractiuni"... probabil ca m-as intreba si eu daca intr-adevar asa este si as lua o pauza. Din pacate, Khan nici dupa ce a luat cateva pauze... nu s-a putut relaxa si scapa de problema lui, care in termeni neaosi se cheama "Gica Contra".
So, daca doreste sa revina... e liber sa o faca (dupa expirarea ban-ului). Daca doreste sa-si faca blog, e liber sa o faca. Daca doreste sa fie in continuare Gica Contra, e liber sa o faca. Dar sa nu se astepte ca regulile sa se muleze dupa el. Prin urmare orice alt moderator (nu neaparat Grey) e la fel de liber sa-i aplice o sanctiune. Repet, din pacate, la userii cu multe sanctiuni, aproape orice extra devine Recidiva... prin urmare si ban (chiar daca doar temporar).
Daca nu doreste sa revina... atunci ii doresc tot binele din lume si sper sa ne mai vedem la un pahar de vorba. Daca e insa atat de suparat pe mine/noi... atunci nu stiu daca am ce sa fac. It's all upto him !