Single post: SpamBox Reloaded :P
-
02-04-2010 09:18 #6771 SP
__The Game__
Vin cu un drept la replica, ca tot va place sa il scoateti pe Khan martir si om de mare caracter.
Khan a luat ban pentru ca este un troller de mare clasa. De ce spun asta, o dovedeste si mesajul PM sau ce este postat de eXistenZ. Nu stiu cum a ajuns el la concluzia ca am ceva personal, mai ales ca vezi doamne nu i-am dat thanks la concursul cu poze. De parca stateam toata ziua pe acel thread si fix pe el am decis sa il omit la thanks. Comportament de troller sau om de mare caracter? Va las pe voi sa decideti.
A fost atentionat si banat in decursul timpului de cateva ori, tocmai din aceleasi motive pentru care este banat si acum. Nu a inteles, si a continuat sa faca pe Gica Contra. Pentru cei ce au cap sa judece, se poate vedea foarte clar motivul banului, aici
http://www.consolegames.ro/forum/f51...tml#post319284
Niciodata nu m-am ascuns de deciziile pe care le-am luat si le-am sustinut. Data aceasta nu face exceptie, dar daca doriti sa faceti circ, prin diverse posturi, si sa nu respectati regulamentul, aveti macar bunul simt sa va asumati si eventualele repercursiuni.
De obicei nu ma apuc sa postez aiurea la remarci la fel de aiurea, dar am zis sa fac o exceptie, sa vedeti si o alta parte a lucrurilor. Daca dupa atatea concursuri cu premii, dupa atatea competitii organizate de ConsoleGames.ro, toate benevol voi inca credeti ca acesta este un forum unde moderatorii isi fac de cap... inseamna ca problema este in alta parte.
Over and out.
P.S.: Nici lui ffocus, h0stile, ineedmoney93, tray, trickz, Madutzzu14 si Graft nu le-am dat thanks pe threadul concursului foto. Clar am ceva si cu ei.