Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
VIP Member

Originally Posted by
pantzer
Salut
Am modat si eu 2 console Xbox360 la donely azi.
Mersi mult Donely...Esti tare....in 20 min le-a facut si am fugit spre casa...
Mersi si la mai multe.
Apelati cu incredere!!!!!
Multumesc mult !!

Originally Posted by
alinush81
salut Donely
Urmeaza sa mi cumpar un 360 elite .Doresc sa l modez si sa l pregatesc pentru evitare rrod. Cat ma vor costa aceste lucruri? Mai trebuie facut si altceva inafara de cele mentionate? Multumesc
300 Ron modarea si 200 Ron schimbat pasta termica + fix X - clamps la ambele procesoare.

Originally Posted by
consol3
Un elite nou are nevoie de anti rrod pt ca vine cu tot ce trebuie din fabrica.
Din pacate cele noi, nu au nimic in plus fata de modelel mai vechi contra RROD . Aceeasi pasta termica proasta, acelasi x clamps, aceleasi radiatoare !!!!!!!!

Prostia aia de rasina si amaratul ala de heat pipe nu le socotesc nimic in plus contra RROD.