Quote Originally Posted by Studentul View Post
Fratilor, de ce nu apelati la serviciile Facultatii de Medicina Veterinara ? Au medici care si-au dat doctoratul pe Babesioza ... In plus , preturile sunt mai mici decat la cabinetele private .
asta am vrut in cazul meu, dar Facultatea de Medicina Veterinara nu este deschisa in timpul sarbatorilor. cel putin in cazul meu nu am avut norocul de a gasi deschis, ca iti dai seama ca nu ma duceam la un cabinet privat.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Off... asta este motivul pentru care nu mai vreau catel. Te atasezi mult prea mult de ei, devin practic parte din familie... si cand iti mor in brate, parca se rupe ceva din tine. Eu am pierdut 2 dalmatieni... si am zis ca nu-mi voi mai lua alt catel decat daca voi avea o vila/casa cu o curte foarte mare, unde sa am cel putin 3-5 "jucausi"...

---------- Post added 20-04-2010 at 03:40 PM ----------

P.S. Ca sa nu transformam totusi threadul in "Valea Plangerii"... pt. ca devine totul prea trist, o sa va rog sa ramaneti strict la recomandari gen medicamentatie, doctori recomandati, sfaturi... Multumesc anticipat !
gata don' director cred ca cei dupa forum s-au convins destul de gravitatea bolii respective