Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mturk (Amazon)
-
28-04-2010 15:44 #2522 SP
Member
Pst nu stiu ce sa zic, eu inca nu am avut probleme. Am avut cu ei 2-5 maxim reject/tura in ultima vreme dar nu au fost probleme, mi-au transferat banii si pot face in continuare la ei. Sa vedem diseara
Am ratie 97.8%, pot sa ma risc sa mai fac la ei, daca vad ca pica treaba ma las instant de ei.
G'Luck all!
PS: Dati doar accept la cele la care sunteti siguri ca sunt site-uri, evitati cele care dau eroare la incarcare indiferent de tip (404error, advertising, image, etc), eu la acele mi-am luat reject de fiecare data. Este practic imposibil sa nimeriti aceeasi propozitie ca ceilalti 2 care au gasit acelasi site. Ei au un sistem automat, daca titlul siteului pe care l-ai pus corespunde cu inca 2 turkeri iti dau accept, altfel reject. Acum 3 zile am prins din 500 cred ca 200 numai de la bing si autotrader, easy load easy done.