Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
05-05-2010 18:38 #1479 SP
la muncă bă!
observ ca se tot posteaza si seriale proaspat vizionate. ce vreau sa intreb este conform regulilor ? avem topic legat de seriale daca va uitati atent
sa nu fiu complet offtopic
Iron Man 2 : 8/10
A avut toate ingredientele pentru a fi un blockbuster, dar devine la un moment dat un pic plictistor.. da, cand e actiune, ramai lipit de scaun, efectele sonore au fost criminale, scenele comice la fel, sam rockwell isi joaca rolul incredibil, mi-a placut la nebunie, o avem pe Black Widow care sunt sigur ca toti baietii au salivat putin cand este ea in prim plan. Per total, a fost un film bun, un pic monoton in comparatie cu prima parte, probabil datorita lauturii un pic mai intunecate a actiunii, a caderii si ascensiunii lui Tony Stark, dar in parerea mea nu le-a iesit asa bine cum ma asteptam. Sau probabil am avut eu asteptari prea mari pentru el. Nu este un Dark Knight killer, dar este printre singurele filme care aproape reusesc. Si pe langa asta, scena after credits. EPIC!!!!!!! doamne, ramasesem pe scaun acolo cu un gol in stomac. Abia astept o continuare a povestii Avengers, care usor usor se leaga intr-un fel cum nu ma asteptam