Quote Originally Posted by drik View Post
Cred ca tocmai din cauza ca ai dat aceasta nota ar trebui sa nu te abtii... Mergea sa zici 2-3 vorbe...
- atmosfera jalnica
-
- actorii au jucat sub orice critica (inclusiv celebrul Nicolas Coppola Cage) / banuiesc ca asa cerea regizorul
- povestea (care este baza acestui tip de film) nu are nici o logica
- eroii sau super-eroii se nasc sau ajung numai in America (alte locatii din intreaga lume se pare ca nu exista in creierul explosiv de imaginatie al producatorilor)
- de la inceput pana la sfarsit stiam la ce sa ma astept fara sa fiu cat de cat un pic surprins de altceva.
- daca filmul facea parte din categoria de filme: meet the spartans, scary movie, not a nother teen movie.. cu alte cuvinte daca era o parodie intelegeam. Dar cand filmul se vrea : action / crime / thriller - sincer ma bufneste rasul (ar fi trebuit sa ma bufneasca plansul cand eram in cinema). Singurul lucru de care m-am bucurat pe parcursul filmului a fost portia de nachos si cola.
- Big Daddy? Hai ma.. sa fim seriosi. Am inteles umorul numelor de genul kick-ass, hit-girl si red mist - dar Big Daddy pentru Nicolas Cage.

In alta ordine de idei aceasta este doar parerea mea si am scris-o doar ca am vrut sa argumentez nota data mai sus.
Cum a zis richard: hate it or love it. Se pare ca pe mine m-a prins prima varianta.