Cand vreti sa jucati online creati voi meciul (3 runde, 99sec), nu dati search. Asta daca nu stiati deja. In 2-3 secunde intra cineva pe voi de obicei. Eu cel putin cu care nu am 5 linii verzi le dau kick instant si intra altu in locul lui foarte rapid. Asa era si la SF4, asa faceam si atunci, mare lucru nu s-a schimbat.

Pentru cei interesati, new videos on FrameAdvantageDotCom channel from MVC 2010: http://www.youtube.com/user/FrameAdvantageDotCom#g/u

---------- Post added 13-05-2010 at 12:41 AM ----------

Degeaba zici alecs ca Makoto loveste tare. Ca ii foarte foarte slab caracteru. Are zero ways of getting in, are un anti-air de rahat, fara dash si haiate nu misti nimic. Personal mi se pare cel mai slab caracter impreuna cu hakan (care cand ii oiled up devine bunicel)
Astept sa vad cum bate Makoto un turtle char. In veci.

---------- Post added 13-05-2010 at 07:18 AM ----------

Cam scrubby meciurile de la MVC 2010. Alex Valle e singuru care merita urmarit, ca de obicei. Restul pierd punish opportunities, nu le ies miscari, nu le ies combouri, plictisitor de urmarit.

---------- Post added 13-05-2010 at 07:22 AM ----------

Pe langa asta, toata lumea joaca Chun si Dictator. It's ok but get's boring really fast.