Am mers si eu la cinema sa vad PoP deoarece trilogia mi-a placut foarte mult . Sa vad cum s-a descurcat Jerry Bruckheimer cu PoP(cu Pirates of the Caribbean a facut o treaba fantastica, parerea mea ) . Pentru cei ce se asteapta ca filmul sa aiba aceeasi poveste ca si in joc...sa anuntat de Jerry inaintea lansarii filmului ca va avea o poveste diferita insa nu deviaza foarte mult, elementele de baza sunt acolo.
Sunt cateva lucruri care mi-as fi dorit sa
fie mai accentuate cum ar fi complotul unchiului lui Dastan impotriva lui, care in joc este vizierul, sa fie mai malefic(in film nu arata acest lucru, in joc da) insa in mare parte mi-a placut cum au jucat actorii. Sabiile,armele din film se aseamana celor din jocuri iar coloana sonora este fantastica si mai ales diferitele locatii pe care le viziteaza personajele in aventura lor.Filmul aduce tribut jocului prin acrobatiile pe care le face Dastan, prin lupte dar si prin parkour(aduce aminte si de Assassin's Creed intr-o faza, o sa vedeti voi ). J.B a reusit sa modifice evenimentele jocului sa se incadreze in film dar pastrand nucleul(care este cel mai important).