Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Red Dead Redemption
-
Member

Originally Posted by
Raskolnikov1944
Lui Toma nici triunghiu' nu i-a mai mers

Fugea disperat pe jos dupa cireada de vaci ahahahahahahaha.
In momentul cand incercam sa urc pe cal sau sa sar dadea al meu din maini si parca se tot stergea pe fata si isi flutura mainile de parca era atacat de albine si brusc a incetat si a inceput sa raspunda la comenzi de parca nu sa intamplat nimic
dar deja eram pe la final si am fugit dupa cireada aia tot levelul( sau fiind cireada poate erau muste
) oricum si faza cu invizibilitatea a fost naspa
---------- Post added 23-06-2010 at 10:37 AM ----------

Originally Posted by
Raskolnikov1944
Am jucat noi 3 misiuni dupa care au intervenit fenomenele paranormale "normale" de altfel lol : adica eram invizibili unul pentru celalalt, caii nu mai veneau chiar daca fluierai 3 ore, loading infinit intre misiuni cu restartare de joc etc. Ah si sa nu uit moartea subita in free roam din 10 in 10 secunde

. Focus se uita la mine si picam lat dintr-o data fara sa traga nimeni.
Veneau mustele de aia picai lat
Vezi daca nu dai din maini lol