Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
...am eu o nemlămurire ...
Pai, e simplu: cei care nu verifica lista de prieteni si intra intr-un joc, pot afla chiar si accidental ca alti prieteni il joaca si isi vor putea adapta optiunile (daca aveau de gand single, se vor putea indrepta catre multi). Ceilalti, care cunosc sistemul si n-au nevoie de asa ceva, ba chiar sunt enervati de un asemenea mesaj, au optiunea de a-si opri notificarile.

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
...Eu oricum c�nd intru pe LIVE verific lista de prieteni...să văd ce face fiecare... ...
Serios? Verifici TOTI prietenii din lista ta? Sau doar pe cei activi atunci cand intri tu?
Eu, spre exemplu, am aflat accidental ca unul dintre prietenii din lista joaca Blur multiplayer, utiandu-ma in Leaderboards in joc. Foarte probabil nu jucam in aceleasi intervale orare de vreme ce nu ne-am intalnit. Acum, ca stiu, pot sa-ncerc sa joc cu el. Nu vad cum as putea verifica Gamer Tag-ul fiecarui prieten din lista mea doar pt a vedea cine si ce joaca. Mai ales daca in lista as avea ~ 100 de prieteni, ca tine... Asa ca nu prea inteleg ce vrei sa spui cu "magarie"...