Sanjuro, pe motivul asta ar trebui sa se renunte la picturi. Ce nevoie mai avem sa taiem copacii, sa producem tone de chimicale pentru culori si pasteluri... cand am putea privi pozele in format digital ? Si exemplele pot continua pana maine. Cred ca ajunge mai multa toxicitate in atmosfera de la 100 de masini in o singura zi decat toate jocurile produse in un an intreg. Anyway, eu zic ca inainte sa se ia de jocuri, sa rezolve problema cu CD-uri audio, DVD-uri si BluRay-uri cu filme... si de-abia dupa aceea sa se atinga si de "nisa" noastra. Nu de alta, dar sa apuc si eu sa ma mai bucur de colectie

FYI, in pretul consolei este inclus si taxa ECO... Nu stiu daca si la jocuri este...

scofield91: pai uita-te pe Xbox Live man, ca poti sa-ti cumperi jocurile Full deja (bine, nu pe Romania, of course). O sa vezi ca mare parte din titluri le gasesti la mai putin de jumatate de pret retail. Acum, cat de "green" ai vrea tu sa fii... ai lua downloadable ? Eu nu ! Prefer sa plantez copaci de restul de bani decat sa fiu luat de fraier...