Imi permit sa folosesc acest paragraf, pentru ca este o descriere perfecta (am modificat doar putin). Contine SPOILERE.
2010. Criza. Iulie. Zi de salariu. Seara de film. Ma suna un prieten (condoe). Hai la Predators. Cool. Face rezervare. Ora 21,00. In sala, 20 persoane maxim. Multe pitzipoance. WTF!?!. Reclame. Trailere. Drew Barrymore + Justin Long. Comedie romantica? WTF!!!!! Incepe filmul. Adrien Brody pica din cer. Coafura rezista. Langa mine, o bruneta cu o fustita foarte scurta. Plus un accesoriu cu care face schimb de saliva. Picioare apetisante si goale. Salivez si eu, dar imi aduc aminte ca acasa ma asteapta sotia si copilul. Pe ecrane, mai pica unul din cer. Inca unul, inca unul, sunt vreo 7 picati din cer. Toti sunt inarmati pana-n dinti. In afara de Topher Grace. Who cares... Merg aia printr-o jungla complet necunoscuta. In sir indian. Sunt atacati de niste caini de-ai locului. Danny Trejo moare. Merg mai departe. Aflam ca n-au picat din cer pe pamant. Adica pe Terra. Who gives a f uck...Ajung in tabara de vara a Predatorilor. Un predator e legat de-un pom. Mai moare unul din aia picati din cer. Mai sunt 5, deci mai am de rezistat inca vreo 4 morti. Apare Laurence Fishburne. E nebun. Moare si el. Moare si cecenul. Moare si puscariasul. Moare si japonezul. Ok. simt ca reincep sa traiesc. Adrien Brody se cam place cu tipa aia dura. Aflu ca Topher Grace nu e cine-as fi crezut eu c-ar putea fi, in ideea in care chiar mi-as fi chinuit singurul neuron cu asemenea intrebari existentiale. Moare si Topher Grace. Bruneta de langa mine se joaca cu telefonul. Imi baga lumina ecranului in ochi. II bag si eu lumina telefonului in ochi. E deranjata. That's right, bitch ! Pe ecran, Adrien + gagica supravietuiesc. Sfarsit . O melodie rock'n roll pe generic. Nuca-n perete. Ies de la film si o iau spre McDrive. Woaw, ceva nou in meniu : Creveti !! Imi vreau banii inapoi.