Quote Originally Posted by Szergiu View Post
lasa -ne omule ca esti paralel(no offense)
faci pe desteptul dar nu stii cu ce se mananca
cand iti faci cont pe mturk.com ti se creeaza cont si pe payments.amazon.com si pe amazon.com
pe tine cand te plateste un requester si apara banii PAID ...nu mai ai de ce sa iti faci griji pentru ca banii sunt in contul de pe payments.amazon.com
si eu nu am zis ca banii transferati pe amazon(gift card) pot fi transferati pe card bancar(usa)..a intrebat altcineva mai sus
citeste de 10 ori ce am scris eu in postul de mai sus si apoi da-ti cu parerea despre cate stiu eu despre mturk
cum am masi spus..te caracterizeaza din plin semnatura
E bine ca tu spui una, tu spui alta.... Iti poti face griji, deoarece banii daca raman in mturk.com nu ii mai poti scoate, sunt definitiv blocati (am dreptate?)
Tu nu sti nimic despre mturk, esti paralel cu forumul asta, cu mturk, cu tara in care traiesti, cu lumea, esti un fel de Vadim...

Spune-mi tu Domnule stie tot: Daca mi-au inchis contul pe mturk si banii nu am apucat sa-i transfer pe amazon.com, ce pot sa fac?

Quote Originally Posted by Dudel View Post
Szergiu, eu nu cred ca-i asa(partea cu daca banii sunt pe payments nu ai de ce sa-ti faci griji) pt. ca de ex. Tudoran are banii pe payments si nu-i poate folosi. Stiu ca pe payments ai optiunea de transfer in gift card balance dar nu merge.
Daca stii tu vreun secret zi-ne si noua.
Asa e, lumineaza-ne si pe noi ca eu am pierdut fix 520$ in modul asta.