@jaak.. am verificat sa vad ce varsta ai prima data inainte sa scriu dar urmeaza sfatul lu' donely si mai informeaza-te, deschide putin o carte de istorie sa vezi ce a insemnat monarhia pentru Romania si ce a facut democratia de 20 de ani incoace. Haosul asta ce este acum ti-se pare un progres ? De Cuba nu mai zic..... ti-a explicat destul donely... iar cum sta treaba cu democratia a scris atrium mai bine decat as putea eu explica. Ideea este cum a zis si Atrium: "Omul are nevoie de disciplina, si societatea are nevoie de oameni disciplinati pentru a evolua" (exemple gasesti in vest de la Ungaria pana in cealalta parte a planetei ) si asta se poate face printr-un sistem totalitar dar nicidecum comunism. Monarhia functioneaza cel mai bine, cel putin asa arata istoria si prezentul
Monarhie nu e un regres, dar oricum astea sunt vise, nu v-om traii noi sa vedem asa ceva..

Ceea ce ti-am zis e ca un sfat si nu iti zic cu rautate cand iti zic sa te mai informezi, sau macar verifica informatiile care le vezi aici inainte sa le contrazici Urasc cand cineva vorbeste din auzite si presupuneri si sustine ceea ce zice ca si cum ar fi adevarat