eu is curios ce altceva o sa ofere urmatoarea generatie de console inafara de grafica imbunatatita ? Daca jocurile o sa ajunga sa aibe grafica de 5 stele da o poveste de cacao , ei bine s-ar putea ca asta sa fie ultima generatie de console pe care o mai cumpar . Ca inafar de grafica , mai toate celelalte aspecte au atins un nivel foarte inalt ..ca sa zic asa (calitatea sunetului fiind impecabila , atmosfera adesea fiind la fel , controlu tot mai fin ajunge sa fie etc ) .

L.E. @Monky : subscriu . In preajma sarbatorilor de iarna ar fi cel mai bine sa lanseze o noua consola . iar 2 ani si cateva luni nu e chiar asa de mult . Oricum cei de la Microsoft cred ca s-au invatat minte sa nu se mai grabeasca si sa lanseze primii consola . Cred ca de data asta PS4le va fi primul (pe langa ca s-a spus ca se lucreaza la consola de mult timp ...ceea ce era logic , ni s-a mai spus ca deja se lucreaza si la cateva jocuri pt ps4 ) . Cele mai multe stiri de acest gen au fost legate de PS4 , dupai de Xbox 720 dar despre wii 2 ... nu stiu ce sa zic . Nu am auzit nici macar un zvon despre urmatoarea consola de la Nintendo .