Single post: Duke Nukem Forever
-
Senior Member

Originally Posted by
RonanN1
...heh. Asta e. Dacă vreau REALITATE scot capul pe geam.
Come on, nu e chiar asa. Da, scoti capul pe geam si vezi niste blocuri si masini. WOW !
Joci jocuri unde impusti oameni, te plimbi prin jungla sau prin fabrici parasite sau explorezi fundul oceanului. Sau chiar sa explorezi alte planente. Poti face chestiile astea in realitate doar daca scoti capul pe geam ? Ma indoiesc.
Nu zic ca grafica e cea mai importanta, dar e FOARTE importanta, altfel n-am avea placi video puternice, console tot mai potente, etc. Ne-am juca toti pong si tetris si gata.
Eu chiar vreau sa vad ceva nou in materie de grafica, e un element pentru care a fost renumit si DN3D la vremea lui - gauri in pereti, chestii care se puteau distruge si multe detalii grafice impresionante pentru vremea lui.
Deci da, chiar vreau sa vad lumina cum se reflecta pe arme, sangele sa fie sange, apa sa para apa, nu o textura transparenta.
Insa nu cred ca vom avea parte de grafica uimitoare, din screemshoturi se vede un engine vechi, 99% e engine-ul id Tech 4 (Doom3, Prey, Quake4, Wolfenstein,...)