Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1996 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Step Up 3D - 6 / 10

Dansez de cativa ani Street Dance (nu la nivel profesional) si stiu cu ce se mananca. Am participat la mai multe turneuri de gen si pot spune ca ma pricep cat de cat despre ce ar trebui sa fie vorba.

Filmul asta e slab. Sa fim seriosi, doar 6 dansuri ? Coregrafii de incepatori, bazate in principiu pe break dance (ceea ce se puncteaza doar intr-o foarte mica masura intr-un concurs de street dance) iar chiar ei, marea trupa principala, inafara de finala, nu au avut echipament (care conteaza enorm intr-un concurs de gen).

Nu mi-a placut ca a reciclat faza cu apa din 2. arata bine in 3D, da...puteau mai mult...

Cel mai mare plus pe care il pot da filmului este Moose E genial pustiulica. Mi-a placut in 2 si l-am adorat in 3.

Pot spune ca are unele efecte 3D misto, dar in mare, se putea lejer fara 3D + ca dansatorii se misca prea repede si nu poti sa-i vezi prea bine in 3D.

Step Up 3D (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTcxNDU2NTE4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ1MTEzMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTcxNDU2NTE4Nl5BMl 5BanBnXkFtZTcwNzQ1MTEzMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images step-up-3d-today.jpg article-1281032259543-0ab01ae0000005dc-67147_636x300.jpg moose.png lauradodgson-step-up-3d-official-uk-trailer-e9465276.jpg