Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
14-09-2010 13:56 #3012 SP
Junior Member
:)

Originally Posted by
Donely
*Laviniu
Or sa apara o gramada de chestii noi.
Boss, pot spune ca sunt din garda veche pentru Playstation 3, l-am cumparat din prima zii cand s-a lansat am dat 2500.00 ron pe el
eram mandru ca aveam 1 dintre cele 100 de bucati lansate in Europa ,sincer am fost pacalit de o reclama falsa precum sa astia de la PARADOX au un Loader ,dar sa adeverit a fii un fals, pana acum nu pot spune mare lucru despre el, in afara ca l-am tinut ca ornament in casa si sa ma uit in fiecare zii pe net daca mai apare vre-o veste despre o portita ptr el.
Asa ca ar fii cazul sa apara cat mai multe noutati pentru el, fiind o consola foarte puternica, astept si ziua cand o sa apara si un Full Media Player-ul ptr PS3 (AVI, MKV, MP4, sa accepte subtitrarile... etc.)
Donely la mai mare!! mult succes in bussines!!