Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
...Rom�nia este țara �n are �NCĂ se mai fură cabluri.

De 2 zile nu-mi merge netul pt. XBL (pentru XBL am abonament de la Clicknet - ADSL). A picat, brusc, la ora 3.47 AM. Mă rog...am sunat să văd care-i treaba ca să primesc următoru răspuns:

�n zona dumneavoastră este o avarie majoră...s-a furat cablul pe-o distanță de 1km. Echipa lucreaza �n permanență să remedieze problema...

Prima mea reacție a fost:

Unde-i HITLER c�nd ai nevoie de el...la zid, pac, pac, etc - apoi i-am �njurat puțin (mai mult) pe țigani și pe moldoveni...

Apoi m-am calmat...și acum aștept cuminte remedierea problemei

Da...cum să existe așa ceva? Cum să furi cablul de pe st�lp...ba și pe 1km - oribil.

---------- Post added 20-09-2010 at 11:03 AM ----------

...am revenit �n dimineața asta cu un telefon și mi-a zis că mai durează aproximativ 2-3 SĂPTĂM�NI!

Incredibil... (fain, 2-3 SĂPTĂM�NI! fără XBL).
Am inteles ca ii injuri pe tigani (si eu ii injur; sunt peste tot si stim cu totii ce fac) dar niciodata nu inteleg ce are lumea cu moldovenii. Si bucurestenii folosesc cuvantul moldovean pentru om prost, hot etc.

Ai cunoscut tu vreodata un moldovean care sa fi facut ceea ce fac si tiganii. Ai fost vreodata in Moldova? Ai cunoscut vreodata un moldovean? (inafara de mine ti-am facut chiar asa o impresia proasta?)

Dupa parerea mea toti romanii sunt o apa si un pamant, indiferent din care parte a tarii sunt...