Quote Originally Posted by Atrium View Post
Scuza-ma te rog ? Dar tu chiar esti serios ?

Adica tu consideri ca daca un procent mic din populatie face in asa fel incat sa umple cluburile, sa-si cumpere de la supermarket de milioane pe zi si sa cumpere masini de lux tara o duce bine ? Mai mai, o sa-mi spui ca Basescu si ai lui conduc bine tara si ca ne indreptam inspre crestere economica, asa cum zice idiotul asta cu cap lucios peste tot. Haide te rog frumos...
Man, n-am de ce sa te scuz, ca nu gresesti cu nimic
N-am zis niciodata ca Basescu (fara ai lui) conduce bine tara.
Am zis doar ca romanii se vaita enorm si la TV e exagerata criza.

Cat despre procentul mic din populatie - probabil ca ma crezi cretin, ia iesi pe strada la un bulevard si numara sa vezi cam cate masini trec pe langa tine. Si vezi ca majoritatea (adica peste 95%) sunt masini cel putin decente. Nu stiu cati ani ai tu, dar eu stiu cum era inainte de 2000 in Oradea. Strazile erau pustii - vedeai 2-3 dacii din anii 80 si un golf 1 luata sh la mana a sasea. Si nu se plangea nimeni ca e criza.

Incearca sa cauti pe net poze mai vechi cu orasele din Romania prin anii '90, o sa fii surprins ce saracie o sa vezi acolo. Compara cu ce e acum, nu prea gasesti familie sa nu aibe masina, parcarile de langa blocuri sunt pline ochi, strazile gem de masini. Daca tu-mi zici ca ala e un procent mic de populatie nu cred ca are rost sa discutam ca vorbesc degeaba.