Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
Member

Originally Posted by
RaverX
Man, n-am de ce sa te scuz, ca nu gresesti cu nimic

N-am zis niciodata ca Basescu (fara ai lui) conduce bine tara.
Am zis doar ca romanii se vaita enorm si la TV e exagerata criza.
Cat despre procentul mic din populatie - probabil ca ma crezi cretin, ia iesi pe strada la un bulevard si numara sa vezi cam cate masini trec pe langa tine. Si vezi ca majoritatea (adica peste 95%) sunt masini cel putin decente. Nu stiu cati ani ai tu, dar eu stiu cum era inainte de 2000 in Oradea. Strazile erau pustii - vedeai 2-3 dacii din anii 80 si un golf 1 luata sh la mana a sasea. Si nu se plangea nimeni ca e criza.
Incearca sa cauti pe net poze mai vechi cu orasele din Romania prin anii '90, o sa fii surprins ce saracie o sa vezi acolo. Compara cu ce e acum, nu prea gasesti familie sa nu aibe masina, parcarile de langa blocuri sunt pline ochi, strazile gem de masini. Daca tu-mi zici ca ala e un procent mic de populatie nu cred ca are rost sa discutam ca vorbesc degeaba.
Sunt de aceeasi parere in privinta TV-ului. In ultimii ani mass media se pare ca a luat-o pe aratura. Totul este exagerat, toti oamenii mor de foame, in fiecare zi e sfarsitul lumii. Eu am renuntat de mult la Realitatea si Antena 3 (sunt nocive pentru sanatatea omului).
Legat de nivelul de trai e clar ca o ducem mai bine ca in anii 90 sau ca la inceputul noului mileniu insa problema se pune altfel: de ce nu evoluam spre mai bine? de ce eu trebuie sa dau mai mult de 60% din salariul meu la stat ? de ce asistatii sociali stau si beau in crasme si nu se duc la munca? sau de ce asistatii sociali pleaca la munca in strainatate? sau de ce asistatii sociali sunt bolnavi inchipuiti? de ce astia de la putere nu s-au mai saturat de furat? de ce nu facem naibii niste autostrazi?