sek, daca ar fi imprumutat din seriile anterioare ceva mai mult si ar fi fost gfx wise la fel ca acuma, din punctul meu de vedere ar fi avut succes.

Just think about it, majoritatea celor care se joaca acuma au varste cuprinse intre 14 si 25. Sa ii dai acuma unuia de 14 ani un joc de adancimea lui TLJ (non-console din pacate, just making a point) si nu o sa inteleaga mare lucru din el, nici nu o sa il termine pesemene pentru ca este prea greu pentru neuronii lui si prefera sa ia ceva mai usor. Asta e marea greseala din care vine profitul. Faptul ca faci un joc accesibil pentru toti copii si adultii dashtepti.

Ca sa nu fie un argument solid (adica numai un anumit genre e dificil), unul dintre FPS-urile cele mai grele a fost Operation Flashpoint, mureai dupa 3 gloante. Sau de exemplu RTCW, un FPS foarte bun, urmas demn al lui Wolfenstein.

Pentru console nu prea stiu foarte multe, decat din ce am jucat pe PS2 si de curand pe Xbox. Pot sa zic cateva titluri care mi s-au parut milestones : God of War, Devil May Cry III, Kingdom Hearts (desi childish a fost fun), Prince of Persia Sands of time (controlul este mult mult mult mai bun). Din pacate xboxul cam prinde praf momentan, timpul acuma e un lux, o data cu inaintarea in varsta

Dar nu o sa uit niciodata cum ma simteam cand jucam ceva cu adancime, ceva care sa ma faca sa imi pun in miscare rotitele, fie ca trageam in cineva sau rezolvam un puzzle, ambele pot fi la fel de grele daca sti sa le implementezi cum trebuie.