Quote Originally Posted by mentorica View Post
Posteaza pe ce Pc vrei sa il instalezi Configuratia .
Cum sa instalezi Mac OS X pe PC | blogu lu Ndrey
Exista diferite distro de mac os X facute pentru pc ai nevoie de un distro care sa se potriveasca cu configuratia ta .Eu am reusit sa instalez pe sony vaio mac os X 10.5 si 10.6 dar nu am gasit driveri video ... De instalat se instaleaza foarte usor daca ai idee cum se instaleaza un linux mai greu este de gasit driveri . Se poate instala si versiunea originala de OSX pe pc cu niste mici modificare si boot -loader oricum daca esti interesat de asa ceva te pot indruma cu mare placere poti sa imi dai add pe yahoo .
Scuze de offtopic .
AMD Phenom x3
2Gb DDR 2
Mobo - Asus , dar nu mai stiu ce model...
Am luat MAC special pentru AMD , dar nu merge...

---------- Post added 11-11-2010 at 07:55 AM ----------

Quote Originally Posted by mentorica View Post
Posteaza pe ce Pc vrei sa il instalezi Configuratia .
Cum sa instalezi Mac OS X pe PC | blogu lu Ndrey
Exista diferite distro de mac os X facute pentru pc ai nevoie de un distro care sa se potriveasca cu configuratia ta .Eu am reusit sa instalez pe sony vaio mac os X 10.5 si 10.6 dar nu am gasit driveri video ... De instalat se instaleaza foarte usor daca ai idee cum se instaleaza un linux mai greu este de gasit driveri . Se poate instala si versiunea originala de OSX pe pc cu niste mici modificare si boot -loader oricum daca esti interesat de asa ceva te pot indruma cu mare placere poti sa imi dai add pe yahoo .
Scuze de offtopic .
Mentorica ai add , poate ma lamuresti pe mess...