Da sekhmet.. n-am cum sa le cer producatorilor sa respecte clasicul cand la urma urmei totul se limiteaza la profit in ziua de azi.

Dar influentele din universul Fallout 3 nu sunt trasaturile de baza ale seriei. Ce-ar fi fost daca se pastra perspectiva camerei? Sau macar un pic din adancimea varietatii de posibilitati. Nu ma refer la tonele de text pentru ca cititul nu mai e la moda, dar la capitolul dialoguri jocul inseamna doar un Oblivion cosmetizat.
O sa incerc maine daca am timp sa fac un review mai consistent la Fallout 3 pentru ca, desi ma repet, nu il consider un joc prost doar ca nu il consider Fallout.

Si daca ar fi sa fiu obiectiv, la fel cum Fallout 3 nu e Fallout si GTA IV e de fapt un alt joc. Saints Row 2 poate fi considerat un succesor mai de drept al lui San Andreas decat GTA IV.
Si asta pentru ca imi pastrez obiectivitatea si pentru ca am jucat ambele franchize.

Bine, sper sa nu ma contraziceti prin texte gen: "ca sa-mi placa de sekhmet trebuie sa-i cunosc bunicii" pentru ca nu e chiar acelasi lucru. Dar nici sa sustin ca m-a dezamagit sekhmet pentru ca bunicii lui erau mai marfa ca el in timp ce Xristina e super tare desi nu-i cunosc rudele nu pot face. Sper ca m-am facut suficient de inteles.