Cred ca strategia asta ar trebui sa functioneze doar la precomenzi - la jocuri in stoc ar trebui sa poata fi platite cu cardul pe site si il primesti direct, fara telefon. Poate pe viitor se va evolua in aceasta directie.

Stiu ca exista un sistem plata cu card - dar acesta ar trebui sa fie EXCLUSIV pentru jocurile din stoc (eliminat sistemul de plata la primire) cu ocazia asta s-ar elimina telefoanele - de ex eu am avut preorder la Starcraft 2 collectors si nu am fost sunat, sau daca am fost sunat nu am fost disponibil in acel moment si a trebuit sa il iau din magazin (la un pret mai mare cu ~ 10 %). Am avut insa surpriza sa aflu ca am avut preorder la Call of Duty (desi am cautat in mail urile de confirmare pe care le primesc si nu am gasit nici unul in acest sens - posibil sa fi facut preorder si sa fi uitat) mai am preorder la Crysis Nano - sper ca la acesta sa fiu sunat .

PPS: O intrebare - nu se poate pe contul meu de pe site sa existe o sectiune unde sa vad si eu ce activitate am desfasurat ? (preorders, orders, canceled orders .. etc)