Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)
-
Member

Originally Posted by
ZeroSkillNoob
Fratilor terminati cu comentariile.Organizatorii au spus ca fiecare joaca cum vrea.Daca pierdeti nu e de vina tactica adversarului..da...e vina voastra ca sunteti mai slabi ca el.Hai sa fim seriosi deja pe mine ma enerveaza cearta asta de pe Xbox.Dupa ce ca, cu chiu si cu vaiu v-ati adunat doar 13 si vi sa dat sansa de a participa la un campionat frumos dupa parerea mea,mai veniti aici sa stricati joaca si sa comentati asupra unui subiect care nu isi are rostu.
Eu unu nu vin sa spun ca adversaru m-a batut ca avea custom tactics ,daca ma bate este mai bun (din pacate pentru ei nu multi reusesc)
Sa va multumiti ca Andrew va lasat sa duceti discutia pana aici.Pana la final era normal sa postam numai rezultatele respectiv confirmarile,nu sa comentam aiurea despre console modate,tactici furate,si pasionati de fifa.Fiecare joaca cum vrea,cand vrea,ce vrea si cum poate.
Frumos ai zis zero...mai bine ca nu m am bagat sa joc,ca asa iti auzi vorbe
) oricum bv celor care stiu sa si creeze o tactica si sa joace exact cum au vrut ei...de ex: ionutxxl care e super tacticizat si un jucator de nota 10....baft all