Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Console Games Club - La un pahar de vorba
-
19-12-2010 17:14 #3082 SP
Senior Member
O seara beton. Prea mult singstar, MC-ul aka raf nu a vrut neam sa inteleaga ca se auzea foarte prost cand anunta ceva prin microfon. Mancare "hmmm", bautura beton. Mos Bursu rulz. Cadouri pe masura. Fete noi, fete vechi. Rahan a fost pe val. Cu ajutorul lui Mos Bursu, am sutit un balon pentru vacuta. Mika cu ginul lui. Tray, sa ai grija de Mika si sa nu te lasi influentat. Axel era in Paris. Eu am fost soacra serii cica.
Cred ca am enumerat tot.
P.S. - istrategie, a venit taxiul pana la urma?