Quote Originally Posted by ffocus View Post
"Romania ocupa locul doi intre toate cele 27 de stat membre ale UE cand vine vorba de scumpirea benzinei in cei doi ani de criza, prima clasata fiind Grecia. Astfel, "potrivit statisticilor europene, in perioada 12.01.2009 - 20.12.2010, litrul de benzina in Romania s-a scumpit in euro cu peste 71%", ne informeaza Ziarul Financiar.
Insa romanii nu par a fi deloc afectati de chestia asta, a se vedea DN1 (de la Predeal la Bucuresti).

Quote Originally Posted by ffocus View Post
...iar Basescu se intoarce de la munte cu elicopterul. Sper ca se antreneaza pentru fuga de furia poporului.
Eu nu cred ca se antreneaza pt furia poporului. Pentru ca poporul nu pare deloc furios, o duce a naibii de bine. Altfel cum va explicati sirul de masini cu oameni veniti din vacanta din Predeal. Eu mi-am facut un mic calcul : cat cheltuie un roman ca sa mearga cu masina pana la Predeal, sa se cazeze acolo, sa manance, sa se dea pe partie un pic si sa revina inapoi.

Incercati sa faceti si voi calculul asta (benzina, cazare, o mica distractie acolo). O sa vedeti cat va iese pt un weekend.

Apoi ganditi-va cam cat s-a cheltuit prin hypermarket-uri. Eu am fost socat sa vad si aici intr-un magazin mai mic ce a fost inainte de Craciun. Apoi si DUPA Craciun. Atunci chiar am ramas ... "WTF ???". Dupa cat s-a cumparat inainte de Craciun am zis ca nu mai vad cumparatori 2 saptamani in magazine. Aiurea. Imediat dupa Craciun FULL. Inainte de revelion FULL. Sunt curios ce-o sa fie maine.

Poate credeti ca-s "basist". Nici vorba. Chiar imi e profund antipatic cheliosu ala. Si cand il vad cum minte si cum ne abureste. Insa cateodata parca are dreptate (cred ca fara sa vrea). Ca nu-mi explic cum naiba tara e in criza si o ducem greu, dar naiba stie cum ca tot ne descurcam : avem masini, mergem in concedii, mancam bine, etc.

Si stiti ce-i cel mai interesant ? Am mai zis-o. As intelege sa vad asta la unul care lucreaza, se streseaza, are un venit bun, etc. Dar cand am vecini in bloc care nu lucreaza nicaieri si ii vad in fiecare dimineata cum vin cu plasele pline de la piata si de la magazin...imi pun intrebarea : de unde naiba au bani aia, ca nu lucreaza nicaieri. Nu e interesant ?