Single post: Jocuri cu preturi bune
-
04-01-2011 23:55 #1967 SP
Junior Member
Sal dudes. Am tot vrut sa va povestesc o intamplare de vreo 2-3 saptamani si nu am reusit "multumita" programului incarcat, dar in final am reusit sa imi fac timp
Chiar daca nu intra neaparat in categoria ofertelor bune (fiind mai degraba a one-time offer for lucky bastards
) cred ca tot aici e cel mai potrivit topic pentru a posta, mai ales ca angajatii carrefour sunt deja experimentati in asta (a se vedea episodul Uncharted 2 @ 129 lei la lansare) si cine stie ce mai apare pe viitor 
Buun
Deci intr-o seara (mai exact pe 10 decembrie 2010) ma uitam eu pe la jocuri de ps3 in carrefour orhideea...evident doar de curiozitate, nu ca as cumpara vreodata vreun joc de la ei la preturile pe care le afiseaza de cele mai multe ori in necunostinta de cauza sau fara sa aibe vreo legatura cu piata. In fine, si imi pica privirea pe Naruto Ultimate Ninja Storm : Collector's Edition, nu neaparat pentru ca e genul meu de joc, dar pentru ca mi se parea ca nu vad bine : 29.9 ron.....
what? Imi aminteam de momentele in care vedeam exact acelasi joc prin altex la 369 lei si ma apucau dracii lol M-am gandit ca e vreo greseala, si cu siguranta daca l-ar scana la casa mi-ar zice ca e de fapt 299 lei sau ceva de genul. Totusi am zis ca merita sa incerc, nu am nimic de pierdut, mai ales ca pretul era gresit si pe raft, si pe joc, si mi se parea cam mare coincidenta. Well, l-am dus la un scanner de preturi care in mod evident a confirmat super oferta : 29.9 lei
Yeeeey
Am mers la casa, banuiam eu ca tipa n-o sa se prinda ca vinde ceva mult mai scump la pret de nimic si iata cum cineva responsabil cu preturile probabil ca isi pierde jobul acum din cauza mea. But hey, what would he/she expect? (i know i'm cold-hearted
)
So m-am facut cu un joc de ps3 destul de bun, editie de colectie, nou nout la un pret de joc ps2 la mana a 2-a
Am pus si poze sa va delectati 
P.S. : Mi se pare funny ca scrie pe bon mai jos : "Daca gasiti in alta parte mai ieftin, platim de 10 ori diferenta" lol