Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Homefront amanat... putin.
-
Senior Member

Originally Posted by
makiaveliproject
Daca esti pasionat de shootere(homefront), iar in aceasi zi apare un RPG(dragon age), nu vad cu ce i-ar afecta asta pe fani shooterelor(implicit vanzarile jocului respectiv). Dragon age e un titlu mare si probabil vor exista ceva dubi superficiale referitor la jocul prioritar,dar cu o amanare de doar o saptamana nu vor rezolva mare lucru la capitolul vanzari.Deci, parerea mea, e irelevant modul in care ai prezentat stirea,multumim totusi pentru informatii!
Cum a spus si amidacos inaintea mea, majoritatea joaca mai multe genuri de jocuri. Eu, de exemplu, care sunt fan shootere si cei care ma cunosc pot confirma, mi-as lua Dragon Age II pentru ca stiu de ce sunt capabili BioWare si am incredere in ei.