Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
22-02-2011 00:25 #5820 SP
VIP Member

Originally Posted by
Mozambic
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare . Maine cand ma suna domnisoara

, pot schimba comanda(ex.: in loc de GT5 sa-mi trimita MoH) ?
Da, poti sa schimbi in ce doresti tu.
---------- Post added 21-02-2011 at 11:27 PM ----------

Originally Posted by
Aliosa
E firma privata si nu se munceste peste program. Au si fetele alea programare la coafor, solar, trebuie sa iasa pe strasse.
In plus, trebuie sa ai creierul oxigenat sa poti face un update de stoc, nu vrei sa faca varza tot site-ul.
Se merge dupa principiul "Azi e 9, maine 10 ....", restul frazei il stiti din filmul Asfalt Tango.
Come on guys, se munceste din greu, fetele nici nu au mancat azi. De ce sunteti asa rautaciosi cu niste oameni care se fac tot posibilul sa trimita cat mai multe comenzi in fiecare zi?
Update-ul de stoc, am spus-o de 1000 de ori, se face dimineata pentru ziua in curs. Azi dimineata erau foarte multe GT5 in stoc. S-au comandat foarte multe si s-au terminat. Maine se face din nou update de stoc si nu vor mai fi.
O sa imi pun asta in semnatura: Update de stoc se face dimineata. Da, stiu ca sunt site-uri unde se face in timp real, e normal, tindem catre asta, dar inca nu se poate din mai multe motive.
---------- Post added 21-02-2011 at 11:29 PM ----------

Originally Posted by
dante23481
stati linistiti oameni buni ca vom primi gt 5, se va intoarce pe stoc pana pe 24 si se vor onora si comenzile noastre...mi a soptit o pasarica
Chiar nu inteleg cine putea sa iti zica asa ceva. Chiar te rog sa imi spui pe PM.