Quote Originally Posted by Mozambic View Post
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare . Maine cand ma suna domnisoara , pot schimba comanda(ex.: in loc de GT5 sa-mi trimita MoH) ?
Da, poti sa schimbi in ce doresti tu.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:27 PM ----------

Quote Originally Posted by Aliosa View Post
E firma privata si nu se munceste peste program. Au si fetele alea programare la coafor, solar, trebuie sa iasa pe strasse.
In plus, trebuie sa ai creierul oxigenat sa poti face un update de stoc, nu vrei sa faca varza tot site-ul.

Se merge dupa principiul "Azi e 9, maine 10 ....", restul frazei il stiti din filmul Asfalt Tango.
Come on guys, se munceste din greu, fetele nici nu au mancat azi. De ce sunteti asa rautaciosi cu niste oameni care se fac tot posibilul sa trimita cat mai multe comenzi in fiecare zi?

Update-ul de stoc, am spus-o de 1000 de ori, se face dimineata pentru ziua in curs. Azi dimineata erau foarte multe GT5 in stoc. S-au comandat foarte multe si s-au terminat. Maine se face din nou update de stoc si nu vor mai fi.

O sa imi pun asta in semnatura: Update de stoc se face dimineata. Da, stiu ca sunt site-uri unde se face in timp real, e normal, tindem catre asta, dar inca nu se poate din mai multe motive.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:29 PM ----------

Quote Originally Posted by dante23481 View Post
stati linistiti oameni buni ca vom primi gt 5, se va intoarce pe stoc pana pe 24 si se vor onora si comenzile noastre...mi a soptit o pasarica
Chiar nu inteleg cine putea sa iti zica asa ceva. Chiar te rog sa imi spui pe PM.